Webhotell-tilbudet ved UiB

Webhotell-tilbudet ved UiB består av flere deler. Hvilken som passer best er avhengig av hva du skal formidle, hvordan dette skal formidles og hvilke krav det stilles til tekninske løsninger.

Nedenfor ser du de forskjellige tjenestene vi tilbyr. Les igjennom for å finne ut hvilken som passer deg best. Er du usikker kan vi hjelpe deg med å finne det som passer best for ditt bruk.

 

Oversikt over de forskjellige tilbudene får du ved å klikke på menyen oppe til venstre.

Ofte stillte spørsmål

Spm: Hvordan lage en hjemmeside på w.uib.no?

Svar: Bruk enten vår wordpress-tjeneste w.uib.no eller lag egen side under folk.uib.no

Spm: Kan jeg flytte min gamle php løsning til org?

Svar: Nei. Org og Folk kjører ikke php/mysql. Har du behov for denne typen funksjonalitet så anbefaler vi at du vurderer om Blogg løsningen kan være et alternativ. Om Blogg-løsningen ikke tilfredstiller behovet, så kan en vurdere egendriftet løsning.

Spm: Tar det lang tid å opprette et nytt nettsted og flytte mitt gamle innhold dit?

Svar: Nei. Men det vil ta noe tid avhengig av mengden innhold du har hatt på ditt gamle nettsted. Vi kan være behjelpelige med hvordan du kan flytte innholdet mest mulig effektivt. Har du «egendriftet løsning», se neste spørsmål.

Spm: Kan dere flytte CMS rammeverket mitt over på den nye serveren?

Svar: Nei. Dersom du velger «egendriftet løsning» er du selv ansvarlig for å flytte innhold du ønsker å ta vare på. Husk også at det er ditt ansvar at rammeverk og koder skal være oppdaterte til nyeste versjon.

3 thoughts on “Webhotell-tilbudet ved UiB”

  1. Tilbaketråkk: Det vrengte seminarrommet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *